söndag 28 mars 2010

Utflykt till Holmhällar

Helgen har varit lite upp och ner så jag och mina två systrar ansåg att vi borde ta en dag och bara vara och känna att vi samlar energi. Ibland vänds tillvaron upp och ner och då är det skönt att vi i allafall har varandra. Dagens utflyktsmål fick bli Holmhällar här på södra Gotland. Vi inhandlade korv, bröd och engångsgrill och begav oss söderut.

Här är Heligholmen som ligger straxt utanför Holmhällar. Det är fullt möjligt att går/simma ut till ön men det förutsätter att du vet EXAKT hur och vart du skall gå. Det har skett drunkningsolyckor här, senaste var sommaren 2009. Mer om denna ö kan du läsa här.

Här syns det tydligare att ön inte ligger långt ut från Holmhällar.

Det finns lite höjdskillnader även på Gotland.

Badstranden vid Holmhällar. Dock inte dit vi åkte utan vi parkerade vid Pensionatet. Stenarna bildar små konstverk som kallas raukar.
Att det regnade och blåste är inget som framkommer på bilderna men så var fallet. Kallt som f*n var det och vi beslutade att ställa in grillningen och åka hem och steka upp koven istället. Gott var det i allafall. Grillen har vi kvar till ett senare äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar