lördag 6 februari 2010

Visby/Roma-Järfälla 5-1

Som vanligt var vi på plats i god tid innan matchstart. Så får de bli för att få de platser man vill ha. Vi har för vana att stå vid räcker och hänga ;) När vi kommer är det endast två målburar som befinner sig på isen, lite tomt men det brukar ändra sig ganska fort... Enligt tränare André Lundholm så kommer det att bli en jämn match, så står det i matchprogrammet i allafall. Första perioden: 1-0 på straff, 2-0 efter 5.15 och 3-0 efter 5.32. Järfälla tar time out. Första perioden slutar 3-0 och skottstatistiken var 16 till V/R och 10 till Järfälla. Det hände inte mycket i denna period och det som hände var under de första 5.30 sen dog matchen. V/R gör en del misstag men Järfälla tar inte chansen. Andra perioden: V/R slarvar vidare och Järfälla är snabbare att ta chansen. När klockan står på 4.01 utbryter slagsmål, inget vet varför... Slutar med dubbelutvisning. 4-0 efter 12.52, huvuddomaren tillrättavisar linjedomaren efter att det blivit en misskondakt (eller hur de nu stavas). Andra slutar 4-0 och skotten är 12-16 så Järfälla har vaknat.... Tredje perioden: Mer fysisk hockey och snabbare spel. 4-1 efter 17.17. V/R fortsätter slarva och spela okoncenterart men har tur! 5-1 blir det när klockan står på 19.49. Alltid mål i sista sekunden :) Publikantalet var 666 och genomgående tyckte jag att V/R spelar slarvigt och okoncentrerat hade de inte haft en duktig målvakt hade detta kunnat sluta precis hur som hellst.