måndag 23 juli 2012

Trafiken

Att köra mellan Hemse och Visby varje dag är tråkigt. Vägen är fullständigt utan sevärdhet. Det enda som finns att hålla ögonen på är eventuella rådjur och slöfockar som inte gasar.

Jag fattar inte varför folk envisas med att köra 75 när det är 80 på vägarna. Inte nog med att de sänkt hastigheten folk sänker den ytterligare. Vägen är slingrig eller snarare som en asfalterad kostig, vilket gör att det är få sträckor där det går att köra om.

Polisen borde se över dem som kör för sakta för det är fasen dem som orsakar alla galna omkörningar. De kan väl åtminstone hålla 80 som är maximala hastigheten. Sedan finns det dem som alltid kör för fort. Det har jag också märkt. Vid vissa tillfällen svischar det bara förbi och så försvinner bilen. När jag sen tittar på min egen hastighetsmätare kan den mycket väl ligga på 90. Det innebär att bilen som kör om kör betydligt fortare än tillåtet.

Att köra till Visby går skapligt då är alla slöfockar inte ute på vägen men att köra från Visby vid 15:30-tiden kan innebära att det tar tid att komma hem för alla proppar som är längs vägen.

Skärpning!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar